Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Torso - Heat

                                                                   TORSO
Οι Torso σχηματίστηκαν το 2009 και ήδη έχουν έτοιμο το ντεμπούτο τους το οποίο θα κυκλοφορήσει οσονούπω.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Bernhard Gager - Vocals-Guitar; Klaus Gulyas - Drums, Thomas Pint - Bass, Michael Jandrisevits - Lead Guitar-Vocals.
Τα δείγματα της μπάντας τον τελευταίο καιρό μέσα απο τα 3 νέα τους τραγούδια που έχει δημοσιεύσει γεννά προσδοκίες για το επερχόμενο άλμπουμ τους.
Ειδικά το δεκάλεπτο ''Inside'' σε αιχμαλωτίζει και σε παρασέρνει σε ενα γοητευτικό ταξίδι  γεμάτο πανέμορφες ψυχεδελικές μελωδίες,με prog αναφορές και τα εκπληκτικά φωνητικά απογειώνουν ακόμα περισσότερο τη σύνθεση.
Ακούστε τους!!!!!!
facebook
myspace



Άλλη μια νέα μπάντα που αυτόν τον καιρό ετοιμάζει το ντεμπούτο της άλμπουμ,μας έρχεται από το Βερολίνο και το όνομα αυτής είναι Heat.
Απαρτίζεται από τους Patrick Fülling - Vocals,Ingo Börner - Guitar,Marco Rischer - Guitar,Richard Behrens - Bass,Marcus Töpfer - Drums και οι 2 συνθέσεις που άκουσα πραγματικά με καθήλωσαν με την δυναμική τους καθώς ξεχωρίζουν για το 70'ς heavy rock ήχο τους,διανθισμένος με έντονα hard rock riffs και επηρεασμένος από μπάντες όπως Black Sabbath,Graveyard,Witchcraft,Horisont,Brutus και The Flying Eyes.
Τσεκάρετέ τους!!!!!
facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου