Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Bands To Check Out:Throne - Purple Hill Witch

  
                                                                                                                                                                            
Οι Throne από το Λονδίνο δημιουργήθηκαν πρίν από ένα χρόνο και αποτελούνται από τους Nicos Livesey(Guitar/Vocals), Will Michael(Bass)και Julia Owen - Drums.
Η μπάντα εδώ και 6 μήνες έχει ξεκινήσει να δίνει καποια lives shows και τον Μαρτιο θα παίξει στο South by South West festival.
2 κομμάτια άκουσα απο το demo τους και με συνεπήραν με την Doom μαγεία που αποπνέουν έχοντας σαφείς επιρροές απο τους Sleep και Electric Wizard.
Τέλος να αναφέρω οτι σε λίγο καιρό θα μπουν στο στούντιο για να ξεκινήσουν τις ηχογραφήσεις του ντεμπούτου άλμπουμ τους το οποίο θα είναι έτοιμο τους επόμενους μήνες.Αναμένουμε!!!!
facebook
Dead Stars


                                            PURPLE HILL WITCH

Συνεχίζουμε με μία ακόμα Doom πρόταση για σήμερα προερχόμενη από την Νορβηγία η οποία αναφέρεται στους  Purple Hill Witch.Η μπάντα απαρτίζεται απο 3 άτομα,τους Kristian Ingvaldsen(Guitars-Vocal), Andreas Schafferer(Bass) και Øyvind Kvam(Drums).
Το συγκρότημα παίζει heavy μουσική συνδυασμένη με βαριά doom riffs και κάποια ψήγματα ψυχεδέλειας να εμπλουτίζουν τον ήχο της μπάντας δημιουργώντας μια σκοτεινή ατμόσφαιρα.
Οι Purple Hill Witch απευθύνονται σε όσους γουστάρουν Black Sabbath, Pentagram, Sleep, Electric Wizard και Saint Vitus.
facebook
myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου