Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Summer Love - Supertzar

                                                     SUMMER LOVE

Τους Summer Love τους ανακάλυψα τυχαία μέσω bandcamp και πραγματικά νιώθω τυχερός γι αυτό.Προ ημερών επικοινώνησα με την μπάντα για να μάθω μερικές πληροφορίες μιας και δεν έβρισκα κάτι.
Απλά με ενημέρωσαν οτι είναι 5 τύποι(Nick - Vocals,Kyle Kimball - lead guitar,Drew - rhythm guitar,Chris - bass και Mike - Drums)από την Philadelphia που παίζουν σε κάποιες hardcore μπάντες και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τους Summer Love ώστε να γράψουν μουσική επηρεασμένη από μπάντες που λατρεύουν όπως για παράδειγμα τους the obsessed και queens of the stone age.
Προσωπικά θα σας αναφέρω οτι η μπάντα γουστάρει αυτό που κάνει,παίζει δυναμικό heavy psych rock και μας προσφέρει δυνατές σαγηνευτικές συνθέσεις,τις οποίες πρέπει οπωσδήποτε να ακούσετε!
 bandcamp


Οι Supertzar μας έρχονται από το Helsinki και αποτελούνται από τους Willie Nelson Mandela(Vocals),Miquel Nebraska(Guitar),Benjamin Sigurt(Bass) και Mooses Gorbagiorno(Drums).
 Η μπάντα πριν από μερικές μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο της EP με τίτλο ''Funeral Blues''το οποίο μπορείτε να το ακούσετε μέσω bandcamp.
Το EP περιέχει 4 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 14 λεπτών.Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας δεν είναι άλλη από το stoner rock εμπλουτισμένη με alternative στοιχεία και ντυμένη με μία hard rock αισθητική.
Η απόδοση της μπάντας είναι δυναμική και σου προσφέρει ξεσηκωτικά τραγούδια που σε παρασέρνουν στο ρυθμό τους με πιασάρικα ρεφραίν και κολληματικές κιθαριστικές μελωδίες.Τέλος να μην ξεχάσω να αναφέρθώ και στα εξαιρετικά φωνητικά του Willie Nelson Mandela που προσδίδουν μια ροκ μαγεία στην μουσική της μπάντας.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου