Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Lord 13 - 2013


Το 1999 οι Dee(bass),Costas(drums),Jim (vocals, guitars) and John (guitars) από την Αθήνα δημιούργησαν τους Lord 13 και το 2000 με την κυκλοφορία του πρώτου ντέμου τους ονόματι ''Embrace'' κατάφεραν να κάνουν θόρυβο γύρω από το όνομά τους.
Επίσης το 2003 συνέχιζουν την πολύ καλή δουλειά τους με το δεύτερο ντέμο τους με  τίτλο ''Hell Ride'' και το 2006 μας σερβίρουν το ομότιτλο ντεμπούτο τους το οποίο έκανε αίσθηση στο stoner-heavy rock χώρο.
Αρχές Δεκεμβρίου του 2011 η μπάντα είχε έτοιμη την δεύτερη δουλειά της με το όνομα ''2013'' η οποία αναρτήθηκε στο  site της και μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν.Ο δίσκος ξεχειλίζει από ενέγεια γεμάτος με heavy-stoner riffs και groovy στιγμές.Τα περισσότερα τραγούδια είναι σε up tempo ρυθμούς με πιασάρικα ρεφραίν και δυνατές κιθαριστικές γραμμές ικανές να ξεσηκώσουν τον ακροατή.
Από τις πρώτες ακροάσεις του δίσκου  τα κομμάτια που με κέρδισαν είναι τα ''Not Over'' με τις απίστευτες ψυχεδελικές space rock μελωδίες που έχει προσθέσει στην σύνθεσή της  η μπάντα και το ''Whicked Thing'' στο οποίο συμμετέχει ο τεράστιος Ben Ward των Orange Goblin.
Προσωπικά θα ήθελα περισσότερα τραγούδια να γουστάρω και για να είμαι ειλικρινής το άλμπουμ περιέχει κάποιες μέτριες στιγμές χωρίς αυτό να σημαίνει οτι είναι κακός δίσκος,αντιθέτως πέρασα ευχάριστα ακουγοντάς τον που στην τελική αυτό είναι που μετράει.
Τέλος να αναφέρω οτι τα παληκάρια δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό και είναι έτοιμα να μας προσφέρουν αυτή την χρονία 2 κυκλοφορίες.Μια σε ακουστική μορφή και μια στο γνωστό heavy-stoner ύφος τους.Αναμένουμε!!!!

Download HERE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου