Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Mage - General


Οι Mage προερχόμενοι από το Leicester αποτελούνται από τους Ben - Guitar,Andy - Drums,Tom - Vocals,Mark - Bass και Woody - Guitar.Πριν από περίπου 2 χρόνια κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ΕΡ το οποίο με κέρδισε με το δυναμικό stoner-doom ύφος του.
Μπορεί αυτό που παίζουν να μην είναι κάτι πρωτότυπο αλλά δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο οι Mage οτι έχουν ταλέντο και το κυριότερο αγάπη για αυτό που κάνουν.Αυτή φαίνεται μέσα απο τις συνθέσεις τους οι οποίες είναι πολυ καλά δουλεμένες σε όλους τους τομείς.
Επομένως ακούμε βαριά stoner metal riffs,δυναμικά φωνητικά με απίστευτες μελωδικές γραμμές και μπόλικα groove-άτα σημεία για να μας πορώνουν περισσότερο.
Αγαπημένο μου κομμάτι απο το ΕΡ είναι το τεράστιο ''Legacy'' το οποίο είμαι σίγουρος οτι θα το λατρέψετε και εσείς.
facebook
myspace
Reverbnation





Η δεύτερη πρόταση για σήμερα μας έρχεται από το Coventry της Αγγλίας η οποία αναφέρεται στους General.Τα μέλη της μπάντας είναι οι Graham(vocals),dc(lead guitar),gaz(guitars),ru(bass) και tom(drums).
 Οι επιρροές του συγκροτήματος προέρχονται από το classic heavy rock χώρο διανθισμένο με το μοντέρνο ήχο της σύγχρονης stoner-doom σκηνής αποτελούμενο από γενναίες ποσότητες southern στοιχείων.
Επίσης οι κιθάρες παράγουν ξεσηκωτικά riffs που συμπληρώνονται με  τα παθιασμένα φωνητικά του Graham τα οποία ταιριάζουν γάντι στο ύφος της μουσικής τους.
Τέλος να αναφέρω οτι τον τελευταίο καιρό ετοιμάζουν το ντεμπούτο τους,την παραγωγή του οποίου  θα επιμεληθεί ο τεραστιος Billy Anderson.Αναμένουμε!!!!
facebook
myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου