Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Pektop - Captain Kill


Οι Pektop μας έρχονται απο το Leuven του Βελγίου έχοντας ήδη κυκλοφορήσει το 2010 το ντεμπούτο τους άλμπουμ ονόματι ''The Antikythera Mechanism'' και αποτελούνται από τους Adriaan De Raymaeker - Guitars,Ivo Rensen - Drums και Steven Eembeek - Bass.
 Εδώ έχουμε μια instrumental μπάντα με επιρροές από stoner,progressive metal,drone,blues και jazz.Μην περιμένετε μακροσκελείς και πολύπλοκες  συνθέσεις,αντιθέτως τα κομμάτια είναι πιο άμεσα τα οποία είναι δουλεμένα σωστα με αρκετές  εναλλαγές αργών και γρήγορων ρυθμών.Επίσης έχουμε πορωτικά riffs σε ηλεκτρική κιθάρα και μπάσο,μελωδίες,ατμοσφαιρικά intros και καλό drumming.
Επομένως οι Pektop διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο και νιώθω οτι στο εγγύς μέλλον θα μας προσφέρουν ακόμα καλύτερες συνθέσεις.
facebook
Band Website


                                                       CAPTAIN KILL

Από το Hønefoss της Νορβηγίας μας έρχονται οι Captain Kill έχοντας στις αποσκευές τους ένα ΕΡ και έτοιμο υλικό για το ντεμπούτο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες από την definiteaudiorecords.
Η μπάντα απαρτίζεται από 2 μέλη τους Daniel Odda(Bass-vocals) και Bjørn Arne F. Karlsen(Drums- vocals) όπου πραγματικά κουβαλάνε πολυ τρέλα κι αυτό φαίνεται μέσα από την μουσική τους!
Αρχικά να αναφέρω οτι δεν με τράβηξε τόσο το ΕΡ τους όσο το κομμάτι που άκουσα από το επερχόμενο άλμπουμ τους το οποίο ειλικρινά μου τίναξε τα μυαλά στον αέρα με την δυναμική του.
Ο ήχος της μπάντας θα έλεγα ότι είναι μια μίξη από Boris και Death From Above 1979.
Απολαύστε τους!!!!
Nuclear Eli
facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου