Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Bands To Check Out:Rodeo Cruiser - Temple Of Deimos


Οι Rodeo Cruiser δημιουργήθηκαν τον Νοέμβριο του 2011 και αποτελούνται από τους Chris Gettman, Kenny Wells και Billy Severson.Το συγκρότημα τον τελευταίο καίρο δουλεύει πυρετωδώς επάνω στο υλικό που θα αποτελέσει το πρώτο του EP.
Ένα τραγούδι έχουν έτοιμο το οποίο μας το προσφέρουν μέσω bandcamp  με τον τίτλο ''Repeat Of To-Yesterday''.Η σύνθεση είναι άκρως ελκυστική και κινείται επάνω στα μονοπάτια της desert-grunge-stoner μουσικής με εμφανείς επιρροές κυρίως από Queens of the Stone Age αλλά και από Alice in Chains, Soundgarden,Kyuss και Truckfighters.
 Περιμένω να ακούσω και τα επόμενα τραγούδια τους!!!!
facebook
bandcamp



Ο ήχος της δεύτερης μπάντας που θα παρουσιάσω για σήμερα,με το όνομα Temple Of Deimos,είναι  επηρεασμένος απο την Desert ''Robot'' Rock μουσική.Όπως  και το προηγούμενο συγκρότημα έτσι κι αυτό λατρεύει τους Queens of the Stone Age.
 Οι Temple Of Deimos από την Γένοβα της Ιταλίας ξεκίνησαν το 2006 και απαρτίζονται από τους Fabio Speranza(Voice-Guitar),Matteo Pinna(Drum) και Riccardo Eggenhöffner(Bass-Lead vocal).Έχουν ήδη στο ενεργητικό τους ένα EP με τίτλο Damage'',το οποίο κυκλοφόρησε μόνο σε 200 κόπιες και το 2010 μας παρουσίασαν το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ τους του οποίου την παραγωγή έχει επιμεληθεί ο γνωστός David Lenci.
Αυτή την στιγμή η μπάντα είναι κλεισμένη στα Green Fog Studio ετοιμάζοντας το δεύτερο άλμπουμ της.
facebook
myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου