Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Zombie King - Projeto Trator



Οι Zombie King σχηματίστηκαν το 2008,μας έρχονται από την Γαλλία και αποτελούνται από τους Emeline, Jérôme, Ben, Charly.
Το 2009 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το ντεμπούτο του άλμπουμ και αμέσως μετά μοιράστηκε την σκηνή με δυνατές μπάντες από την Γαλλία όπως τους Glowsun και Los Disidentes Del Sucio Motel.Δύο χρόνια μετά μας παρουσίασε και την δεύτερη ολοκληρωμένη δουλειά του ονόματι ''Son Of The Witch'' η οποία περιέχει 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 26 λεπτών.
Στο δεύτερο δίσκο οι Γάλλοι μας προσφέρουν τραγούδια γεμάτα εκρηκτικά Stoner Riffs,τα οποία ξεχωρίζουν για τον groovy χαρακτήρα τους,τα ενδιαφέροντα φωνητικά της Emeline και τις δυνατές μελωδίες που μας ταξιδεύουν σε desert/stoner ηχοτοπία.
facebook
bandcamp




Η επόμενη μπάντα για σήμερα μας έρχεται από την Βραζιλία με το όνομα Projeto Trator και αποτελείται από τους Paulo Thompson(guitars/vocals) και Thiago Padilha(drums).
Το 2007 το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του EP με το τίτλο ''A Bombastica Barafunda Do Batizado'' και το 2009 το δεύτερό του EP ονόματι ''O Caldo Vai Azedar''.
Πραγματικά και στα 2 EP ακούμε ενδιαφέροντα heavy riffs και τον Thiago να πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά πίσω από τα drums.
Η μουσική της μπάντας κινείται στα Sludge/Stoner/Doom μονοπάτια με αρκετές επιρροές από συγκροτήματα όπως Kyuss, Melvins, Fu Manchu και Karma To Burn.
facebook
myspace
bandcamp
A Bombastica Barafunda Do Batizado
O Caldo Vai Azedar

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου