Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Acido Plexippus - Fuzzgun


Από την Αργεντινή(μια χώρα που παράγει συνεχώς καλές ροκ μπάντες ) μας έρχονται οι Acido Plexippus,μια νέα ακόμα μπάντα που γουστάρει να ροκάρει  και αποτελούνται από τους Josefina Anselmo(Guittars),Franco Giaquinta(Bass),Lisandro Elzegbe(Drums) και Gerardo Meiller(Vocals).
Από τα κομμάτια που έχω ακούσει  το 7-λεπτο ''Mad'' κατάφερε να με κερδίσει με το δυνατό και βρώμικο ήχο που παράγει.
Η μουσική της μπάντας ξεχειλίζει από πάθος ενέργεια και αλητεία,γεμάτη εκρηκτικά hard rock riffs συνδυασμένα με βρώμικο rock n roll,ψυχεδελικά στοιχεία και επηρεασμένα από το classic rock της δεκαετίας των 70'ς.
facebook





 Το δεύτερο συγκρότημα που θα παρουσιάσω για σήμερα μας έρχεται από την Γερμανία με το όνομα Fuzzgun και απαρτίζεται από τους Volker Amann (Vocals, Guitar, Organ),Mario Lozina (Bass),Axel Schönleben (Drums, Backing Vocals) και Robert Schlotte (Guitar).
Την μπάντα την ανακάλυψα τυχαία μέσω bandcamp όπου εκεί προσφέρουν όλα τα τραγούδια τους δωρεάν από το ντεμπούτο τους δίσκο ο οποίος περιέχει 8 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 47 λεπτών.
Η μουσική των Fuzzgun κινείται γύρω από την alternative,grunge και psychedelic σκηνή με πιασάρικες μελωδίες,δυνατά ρεφραίν,πολύ καλά φωνητικά που ταιριάζουν με το μουσικό ύφος της μπάντας και μια πολύ καλή παραγωγή να αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τον ήχο της.
Πραγματικά εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν ενδιαφέρον δίσκο που με έκανε να περάσω ευχάριστα όσες φορές τον άκουσα και δεν ήταν και λίγες!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου