Τετάρτη, 16 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Pressor - Aleph Null


Από τη Ρωσσία μας έρχονται οι Pressor και μας σερβίρουν το νέο τους EP ονόματι ''Grave Full Of Weed'' το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 35 λεπτών.
Οι Ρώσσοι έρχονται να μας ταρακουνήσουν με τον βαρύ και ασήκωτο ήχο που παράγουν μέσα από τις εκρηκτικές συνθέσεις τους.Επομένως εδώ ακούμε heavy μουσική με βαριά βρώμικα Sludge/Doom Riffs που κατεδαφίζουν τείχη με μπόλικα  Stoner Metal στοιχεία να μαστουρώνουν ακόμα περισσότερο τον ήχο των Pressor,με φωνητικά βγαλμένα από την Κόλαση και το μπάσσο με τα ντράμς να προσθέτουν το κατάλληλο ξεσηκωτικό ογκώδες groove.
Ενδιαφέρουσα μπάντα με εξαιρετικές προοπτικές!!!
bandcamp
Band WebSite


Οι Aleph Null είναι μία μπάντα από την Κολωνία της  Γερμανίας που δημιουργήθηκε το 2011 και αποτελείται από τους Carsten-Bass,Jens-Drums και Philip-Guitars,Vocals.
 Αρχές Ιανουαρίου του 2012 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP ονόματι ''Dale'' το οποίο περίεχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 36 λεπτών.
Το συγκρότημα μουσικά κινείται στα Stoner/Doom μονοπάτια διανθισμένα με αρκετά Sludge στοιχεία και κάποιες ψυχεδελικές πινελιές να προσθέτονται στον ήχο των Γερμανών.
Τα τραγούδια είναι σωστά δουλεμένα,οι καλές ιδέες υπάρχουν και είναι σίγουρο ότι οι φάνς του συγκεκριμένου ήχου θα ικανοποιηθούν.Heavy κιθάρες,χαρακτηριστικά φωνητικά τα οποία εναλλάσσονται είτε σε καθαρά(κυρίως) είτε σε κραυγές και όλα αυτά ντυμένα με μια εξαιρετική ογκώδης παραγωγή συνθέτουν έναν ευχάριστο δίσκο.
facebook
bandcamp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου