Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:Death Denied - Centipede


Οι Death Denied είναι μια μπάντα που σχηματίστηκε το 2009,προέρχεται απο την Πολωνία και αποτελείται από τους Tasior,Vinc,Kiemzo και Wrona.
Το συγκρότημα έχει ήδη κυκλοφορήσει 2 demo,τα ''Booze’n’Roll''(2009) και ''Appetite for Booze'' (2011).Η μουσική τους κινείται γύρω από το βρώμικο και δυναμικό Southern Metal με επιρροές από μεγάλες μπάντες όπως τους Down,Corrosion Of Conformity και Alabama Thunderpussy.
Το δεύτερο ντέμο που άκουσα περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 24 λεπτών.Εδώ τα Riffs πυροβολούν σε καταιγιστικούς ρυθμούς και βρωμάνε Jack Daniels, τα φωνητικά είναι τσαμπουκαλεμένα μέσα στη μαγκιά και ο ήχος της μπάντας είναι βαρύς και ασήκωτος.
Επομένως η ''Southern'' ατμόσφαιρα,ο βρώμικος βαρύς ήχος με τα ογκώδη και κοφτερά riffs είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν τους φάνς του Southern Metal.
Τσεκάρετε!!!!
Soundcloud
facebook




Οι Centipede είναι μια μπάντα που μας έρχεται από την Φινλανδία,σχηματιστηκε το 2011 και απαρτίζεται από τους Markus-Guitar/Vocal,Ville-Bass και Eero-Drums.
Πέρσι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους ντέμο με 3 δυνατά κομμάτια και φέτος επιστρέφουν με ένα EP ονόματι ''Tar Pit'' το οποίο περιέχει 4 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 28 λεπτών.
Οι καινούργιες συνθέσεις της μπάντας είναι γεμάτες heavy στιγμές που άλλοτε μας ξεσηκώνουν στους Stoner Metal ρυθμούς και άλλοτε μας ταρακουνούν με τα υπέρβαρα riffs που παράγουν.
Σε γενικές γραμμές εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ενδιαφέρουσα μπάντα με κάποιες καλές μουσικές ιδέες να μας προσφέρει και περιμένουμε την επόμενη κινησή της.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου