Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:The Witches Drum - Holeman


Από το Cardiff μας έρχονται οι The Witches Drum και αποτελούνται από τους Fry- Vox,Joel - FX,Stevo - Thumps,Mike - Riffs και Owen - Low end.
Το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει στης 7 Ιουλίου το ντεμπούτο του EP ονόματι ''Future Kings Of An Empty Throne'' και ως ορεκτικό μας προσφέρουν το εναρκτήριο (πάρα πολύ καλό)κομμάτι του EP με το τίτλο ''Watch The Freaks Lose It''.
Η βάση της μουσικής της μπάντας είναι το Heavy Psychedelic Rock με αρκετά garage rock,blues,70'ς prog και space στοιχεία με επιρροές κυρίως από μπάντες όπως The Stooges, The Doors, Led Zeppelin, 13th Floor Elevators, The MC5, Black Sabbath, Kyuss, Hawkwind και Monster Magnet.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp





Οι Holeman είναι μια μπάντα που προέρχεται απο το Buenos Aires της Αργεντινής,δημιουργήθηκε το 2008  και αποτελείται από τους Andrés Espagnolo,Facundo Roscelli και Julián Ottomano.
Η μπάντα μας έχει προσφέρει ένα EP το οποίο περιέχει 3 δυνατές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 13 λεπτών.
 Η μουσική του συγκροτήματος κινείται στον prog/psychedelic ήχο εμποτισμένος με αρκετά stoner,alternative αλλά και heavy rock στοιχεία.Από τα 3 τραγούδια αυτό που κερδίζει περισσότερο τις εντυπώσεις είναι το καταπληκτικό ''Libelula'',χωρίς αυτό να σημαίνει ότι άλλες 2 συνθέσεις είναι μέτριες αντιθέτως ακούγονται ευχάριστα.Το ατού του συγκροτήματος είναι σίγουρα η κιθαριστική δουλειά.
Ομορφιές!!!
 facebook
bandcamp 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου