Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Bands To Check Out:XII Boar - Satellite Beaver


Οι XII Boar είναι μια καταπληκτική μπάντα που μας  έρχεται από το Aldershot της Αγγλίας και αποτελείται από τους Tommy Hardrocks - Guitar & Vocals,Bad-Dog Williams - Bass & Backing Vocals και Dave Wilbraham - Drums.
Το συγκρότημα με είχε εντυπωσιάσει με το περσινό πρώτο του EP(17 λεπτά γεμάτα με δυνατά βαριά γρήγορα riffs) και φέτος επιστρέφει με το δεύτερο EP ονόματι ''Split Tongue,Cloven Hoof'' το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.Η μπάντα καταφέρνει μέσα από τις νέες συνθέσεις της να μας ισοπεδώσει και να μας πορώσει για άλλη μια φορά με το φοβερό Sludge/Stoner Metal που παράγει.
Με άλλα λόγια εδώ ακούμε εκρηκτικά Heavy Riffs που σε αναγκάζουν σε συνεχές headbanging,δυνατά φωνητικά,έντονα groovy στιγμές και όλα αυτά μέσα σε μία πολύ καλή παραγωγή που αναδεικνύει ακόμα καλύτερα τον ήχο της μπάντας.
Εσεις απλά αυτό που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε πόρτες και παράθυρα να βάλετε στη διαπασών το "Hellspeed Viper" ώστε να ξυπνήσετε τους γείτονες από την πολιτική και κοινωνική μιζέρια στην οποία ζούνε τον τελευταίο καιρό!!!!
facebook
bandcamp
Band WebSite


Από την Πολωνία μας έρχεται το δεύτερο συγκρότημα για σήμερα με το όνομα Satellite Beaver και αποτελείται από τους Simon the beaver – vocals,/guitars,Tom the beaver – guitars  και Mad the beaver - drums.
Η μπάντα πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα EP ονόματι ''The Last Blow'' με 4 συνθέσεις οι οποίες ηχογραφήθηκαν κατα την περίοδο του 2010 με 2011   και μας προετοιμάζει το έδαφος για το επερχόμενο ντεμπούτο της.
Η μουσική της μπάντας κινείτα στα Stoner/Sludge μονοπάτια  και μέσα από τα 18 λεπτά των καινούργιων τραγουδιών οι Πολωνοί άλλοτε μας ξεσηκώνουν με τα γιγαντιαία riffs και άλλοτε μας παρασέρνουν στους γρήγορους τρελούς ρυθμούς τους.
Υπαρχει πολύ ταλέντο σε αυτή την μπάντα και τραγούδια όπως τα ''Urania'' και ''Roadtrip'' δεν γίνεται να μην σας γοητεύσουν.
Να μην ξεχάσω ακόμα να αναφέρω ότι έχουν ακόμα μια κυκλοφορία το 2009 με το τίτλο ''Trip Outside Your Mind''(EP) την οποία μπορείται να τσεκάρετε μέσω bandcamp(όπως και την νέα κυκλοφορία)
Αναμένω με ανυπομονησία το ντεμπούτο του συγκροτήματος!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου