Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Verdun - The Cosmic Escape Of Admiral Masuka



The Cosmic Escape Of Admiral Masuka,έτσι λέγεται το πρώτο καταπληκτικό EP των Γάλλων Verdun.Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2010 από μέλη που είχαν ένα κοινό πάθος,την Heavy μουσική.
Οι μεγάλες τους αγάπες είναι οι Hawkwind,Black Sabbath,Pagan Altar,Saint Vitus και Pentagram.Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι Γάλλοι κατάφεραν να παίξουν ζωντανά μαζί με μεγάλες μπάντες όπως τους Electric Wizard,Red Fang,Kylesa,As We Draw,Quartier Rouge και Pord.
Μουσικά η μπάντα συνδυάζει με άκρως επιτυχημένο τρόπο το doom metal με το hardcore.Οι 3 συνθέσεις είναι γεμάτες με  γιγαντιαία  riffs πλυμμηρισμένα με απίστευτες μελωδίες οι οποίες καταφέρνουν να γλυκαίνουν τον βαρύ ήχο που παράγουν οι Γάλλοι.
Τα φωνητικά τα οποία είναι κυρίως hardcore κραυγές,εκφρασμένα με έντονη οργή δημιουργούν τρομακτικά συναισθήματα στον ακροατή .Τέλος η παραγωγή του EP είναι εξαιρετική καθώς φωτίζει την σκοτεινή ατμόσφαιρα του δίσκου.
Πραγματικά εδώ έχουμε μια πολύ καλή δουλειά από τους Verdun και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει την μεγαλύτερη πλειοψηφία των φάνς του συγκεκριμένου είδους.

Listen HERE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου