Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Swamp Machine - Caronte



Οι Swamp Machine είναι μια μπάντα που μας έρχεται από το Oostburg της Ολλανδίας και αποτελείται από τους Koen van Soelen - Bass/Vocals,Mattijs Quaars - Drums και Mehidah Endenburg - Guitar.
 Από αυτά που έχω ακούσει το συγκρότημα φαίνεται οτι έχει ταλέντο και προσδοκίες να διαγράψει μια καλή πορεία στο χώρο της μουσικής.
Η μπάντα κινείται στα μονοπάτια του heavy-psych-doom ήχου.Από τις χορδές της κιθάρας ξεπηδούν ογκώδη και εκρηκτικά riffs εμπλουτισμένα με έντονα groovy στοιχεία καθώς και με μια ψυχεδελική ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζει τον ακροατή.
facebook



Αλλη μια μπάντα με αρκετό ταλέντο είναι οι Caronte που μας έρχονται από την Πάρμα της Ιταλίας.Το συγκρότημα απαρτίζεται από τους Dorian Bones (Voice),Tony Bones (Guitar),Henry Bones (Bass) και Mike De Chirico (Drums).
Πέρσι κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP ονόματι ''Ghost Owl'' το οποίο περιέχει 3 δυνατές Doom συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.Η μουσική απευθύνεται σε φάνς που λατρεύουν μπάντες όπως  Black Sabbath,Pentagram, Saint Vitus, Electric Wizard και Cough.Οι στίχοι τους ασχολούνται με τον αποκρυφισμό και είναι εμπευσμένοι από τα έργα του Aleister Crowley.
facebook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου