Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Lomera - Rozamov

Οι Lomera μας έρχονται από το Sydney της Αυστραλίας και αποτελούνται από τους Rick Swain(Bass)Brad Kimber(Drums),Reggie Barber(lead),Jason Higson(Rhythm) και Matt Power(Throat).
Το συγκρότημα στο τέλος της περσινής χρονιάς μας παρουρουσίασε το πρώτο του ομώνυμο EP το οποίο περιέχει 4 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 11 λεπτών.
Πρέπει να παραδεχθώ ότι μέσα από την μικρή διάρκεια του EP,η μπάντα κατάφερε να με ξεσηκώσει με τα εκρηκτικά κομμάτια της τα οποία είναι γεμάτα από riffs που σου καρφώνονται μέσα στο μυαλό και σε αναγκάζουν κάθε φορά που τελειώνουν να πατάς το repeat.
Μουσικά συνδυάζουν το stoner/doom με αρκετά southern-blues στοιχεία και κάποια βρώμικα sludge στοιχεία να εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο τον ήχο των Lomera.
facebook
bandcamp







Στα τέλη του 2011 οι Matt(Guitar-Vocal), Tom(Bass-Vocal), Liz(Guitar-Vocal) και Will(Drums) δημιούργησαν τους Rozamov.
Ένα κομμάτι που άκουσα από το bandcamp,το οποίο προέρχεται  από το επερχόμενο παρθενικό τους EP,με κέρδισε με την ενέργεια που βγάζει και νιώθω ότι η μπάντα έχει την ικανότητα να μας προσφέρει κι άλλες δυνατές συνθέσεις.
Η βάση της μουσικής που παίζει είναι η heavy η οποία είναι εμπλουτισμένη με αρκετά sludge-doom στοιχεία.Στο κομμάτι θα ακούσετε είτε αργά είτε εκρηκτικά riffs τα οποία καταφέρνουν να σε παρασύρουν στον φρενήρη ρυθμό τους και άγρια φωνητικά που ταιριάζουν γάντι στη μουσική των Rozamov.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου