Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Summoner - Phoenix


Τους Riff Cannon τους θυμάστε?Εάν όχι,τότε να ψάξετε και να ακούσετε το ντεμπούτο τους ''Mercury Mountain'' που είχαν  κυκλοφορήσει  το 2009,όπου μέσα περιέχει τραγούδια όπως τα The Oracle,Road To Pompeii,Into The Mountain  και See Me Fall τα οποία με είχαν κερδίσει από τα πρώτα ακούσματα τότε.
Τώρα θα μου πείτε τι σχέση έχουν οι Riff Cannon με τους Summoner που θα σας παρουσιάσω εγώ σήμερα και  θα σας απαντήσω ευθέως αμέσως ότι είναι η ίδια μπάντα απλά τέλη του 2011 αποφάσισαν να αλλάξουν το όνομα τους.
Φέτος το συγκρότημα μας βομβαρδίζει με το νέο του πόνημα ονόματι  ''Phoenix''.Ο δίσκος περιέχει 8 δυνατές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 49 λεπτών γεμάτες με εκρηκτικά και γιγαντιαία stoner-doom-sludge riffs που σου καρφώνονται κατευθείαν στο μυαλό.
Μουσικά η μπάντα δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα απλά νιώθω ότι έχει μειώσει λίγο τα stoner στοιχεία,ακόμα τα φωνητικά έχουν βελτιωθεί στα δικά μου αυτιά και η παραγωγή είναι καλύτερη σε σχέση με την προηγούμενη προσπάθεια τους.Το συγκρότημα επίσης έχει προσθέσει περισσότερα psych-prog στοιχεία και τραγούδια όπως τα "Let The Light In." και ''Dead Moon" που καταφέρνουν να σε μαγνητίζουν και  σε αναγκάζουν να πατάς το repeat καθε φορά που τελειώνουν.Φυσικά υπάρχουν και τα ''Winged Hessians'',''Conjuring'' και ''Across The Iron Fields'' τα οποία σε ξεσηκώνουν και σε παρασέρνουν σε τρελούς ρυθμούς με τα εξαιρετικά τους riffs.
Επομένως εδώ έχουμε να κάνουμε με μία εντυπωσιακή δουλειά από τους Summoner που χωρίς δεύτερη σκέψη πρέπει να την ακούσετε!!!!!

Listen HERE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου