Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Legal Fingers - The Horsehead Union


Οι Legal Fingers μας παρουσιάζουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ ονόματι ''No Time For Tenderness'' και μας ταρακουνούν ευχάριστα με το βρώμικο rock n roll που παράγουν.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Wernie McCracken:Guitars-Vocals,Jeagle:Drums-Vocals και Dave Hanson:Bass.
Η μουσική τους κινείται στα μονοπάτια  των Bad Wizard και The Hellacopters,άρα όσοι γουστάρουν τα προαναφερθέντα συγκροτήματα είναι σίγουρο ότι θα βρούν κάτι ευχάριστο από την μουσική των Legal Fingers.
Εδώ το συγκρότημα εμπλουτίζει τον rock n roll με κάποια sleaze στοιχεία,λίγα stoner ψήγματα και ένα hard rock feeling προσδίδοντας μια αίσθηση φρεσκάδας στον ήχο τους.
Ακούστε τους και είναι σίγουρο τραγούδια όπως τα (I Just Wanna Get All Right)Tonite,Fuck City και Meat Candy θα σας παρασύρουν σε τρελούς χορούς.
bandcamp
Facebook


 Άλλη μία μπάντα που με εντυπωσιάζει με το βρώμικο και γεμάτο ενέργεια rock n roll της είναι οι The Horsehead Union.Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2009  στο Jönköping της Σουηδίας και αποτελείται από τους Seb Serio / Vocals,Papa Spider / Guitar,Link The Stink / Guitar,Furious Ferenc / Bass Guitar και Janne Prison / Drums.
Το συγκρότημα έχει εμπλουτίσει τον ήχο του με όμορφα southern στοιχεία και 70'ς heavy rock πινελιές να γεμίζουν με άκρως εντυπωσιακό τρόπο την rock n roll μουσική τους.
Η κιθαριστική δουλειά είναι αρκετά καλά δουλεμένη μιας και παράγει εκρηκτικά riffs γεμάτα με δυνατές μελωδίες(ακούστε το Dead Is Better και θα με νιώσετε).Ακόμα ο τραγουδιστής είτε τραγουδά μελωδικά είτε αγριεμένα το κάνει άκρως επιτυχημένα προσδίδοντας μια μαγεία στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα των The Horsehead Union.
 facebook
Band Website 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου