Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Riastrad - TRNK


Οι Riastrad από το Portland δημιουργήθηκαν αρχές του 2011 και αποτελούνται από τους Damion Lazzara- Guitar,Lance Paden- Drums,Justin Romito- Guitar και Ryan Thomas- Bass/Vocals.
Το συγκρότημα έχει ήδη στης αποσκευές του ένα EP ονόματι ''Driving Into The Sun'' το οποίο περιέχει 3 δυνατά τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 12 λεπτών.Το Μάρτιο του 2012  ανέβηκαν για πρώτη φορά στη σκηνή και μέσα στο έτος θα ακολουθήσουν κι άλλες live εμφανίσεις.
Μουσικά κινούνται σε heavy rock φόρμες και οι συνθέσεις τους αποτελούνται από δυνατά groovy riffs ντυμένα με αρκετά καλά φωνητικά.Ο ήχος του EP είναι ιδιαίτερα βαρύς και δυναμικός.
Τσεκάρετε!!!!
facebook
bandcampΑπό το São Paulo μας έρχονται οι TRNK και απαρτίζονται από τους Christian Rentsch - guitars, Carlos "badaui" Maria - guitars, Matthew Liles - vocal,Felipe "gastaum" Tofani - drums και Bruno Rocha -bass.
Από τα 2 κομμάτια που ακούσα φαίνεται ότι η μουσική της μπάντας είναι αρκετά επηρεασμένη από συγκροτήματα όπως  Down και Pantera.
Άρα εδώ ακούμε heavy μουσική με έντονα τα southern στοιχεία και κάποια  stoner ψήγματα  που εμπλουτίζουν τον ήχο τους .Οι κιθάρες παράγουν απλόχερα εκρηκτικά riffs βουτηγμένα στο groove και συμπληρώνονται με τα αγριεμένα φωνητικά του Matthew
Δεν παίζουν κάτι πρωτότυπο αλλά τα παληκάρια από την Βραζιλία γουστάρουν αυτό που παίζουν και αυτό που κάνουν το κάνουν αρκετά καλά θα έλεγα.
facebook
dead mistress trauma
if the accident will

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου