Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

Demon Lung - Pareidolia

Λοιπόν,εδώ έχουμε άλλη μία μπάντα στο χώρο του Doom Metal που πίσω από το μικρόφωνο βρίσκεται γυναίκα κάτι το οποίο προσωπικά δεν με χαλάει αντιθέτως με κερδίζει εάν φυσικά συνοδεύεται με καλή μουσική.
Αυτό το καταφέρνουν,με αρκετά καλά αποτελέσματα θα έλεγα,οι Demon Lung μέσα από το παρθενικό τους EP ονόματι ''Pareidolia'' το οποίο περιέχει 4 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτών.
Το ''Pareidolia'' ξεκινάει με το ''Lament Code'' το οποίο καταφέρνει από την αρχή να βαρύνει την ψυχή του ακροατή με τα αργά doom riffs συνδυασμένα με τα πένθιμα φωνητικά της Shanda.Ξαφνικά στα μέσα του κομματιού ξεπηδάει από το πουθενά μια μελωδία που τον αιχμαλωτίζει,κλειδώνοντάς τον στο τέλος αργά και βασανιστικά στην φυλακή του πόνου του.
'Οπως ήδη καταλάβατε το ''Lament Code'' είναι το κομμάτι που με κέρδισε περισσότερο,με το ''Sour Ground'' και το ομώνυμο όμως να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής .Αυτό δεν σημαίνει ότι το ''Death Mask'' είναι άσχημο απλά δεν φτάνει στα επίπεδα των προαναφερθέντων κομματιών.
Επομένως η πρώτη προσπάθεια από τους Demon Lung κρίνεται θετική,την οποία και προτείνω ανεπιφύλακτα σε φάνς του αργού και σκοτεινού Doom Metal.Mακάρι στο μέλλον να μας προσφέρουν ακόμα καλύτερες στιγμές.


Listen    HERE
Download    HERE
Welcome To The Void

*Thanks to the band for coming in touch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου