Σάββατο, 3 Μαρτίου 2012

Bands To Check Out:Operators - Jaw Horse


Οι Operators είναι μια νέα μπάντα που δημιουργήθηκε από 6 παληκάρια(Dän - Bass,Säsh - Drums,Konni - Organ Orge - Guitar, Eggat - Vocals Dirk De Zibel - Guitar) στα μέσα του 2009 και μας έρχονται από το Βερολίνο της Γερμανίας.
 Αυτόν τον καιρό κυκλοφορεί μέσω bandcamp το ομώνυμο ντεμπούτο τους άλμπουμ .Η μουσική των Operators είναι επηρεασμένη από μπάντες όπως My Sleeping Karma, Samsara Blues Experiment, JUD, Highway Child,Fuzz Manta, Oozing Goo, Grandloom, Pyrior και Android Empir.
Επομένως όπως καταλάβατε παίζουν stoner rock με έντονα rock n roll στοιχεία και κάποια ψυχεδελικά ψήγματα να εμπλουτίζουν τον ήχο της μπάντας.Η παραγωγή είνα βρώμικη όπως πρέπει για μια StonerRock'n'Roll μπάντα και ακόμα να αναφέρω ότι τα πλήκτρα δένουν σε ικανοποιητικό βαθμό με τα υπόλοιπα όργανα.Τέλος,το συγκρότημα τον Απρίλιο θα εμφανιστεί στο DESERTFEST.
bandcamp
facebook


Το 2011 δημιουργήθηκαν οι Jaw Horse που μας έρχονται από την Pennsylvania και αποτελούνται από τους Adam Mahlin-Guitar,Eric Pugh-Drums,Buddie Kramer-Guitar,Sean Jovi-Vocals και Mike Glass-Bass. 


 Η μπάντα έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα ντέμο το οποίο περιέχει 3 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 12 λεπτών.Εδώ ακούμε βρώμικο Blues-RocknRoll με κάποια stoner-punk στοιχεία προσδίδοντας μια ''αλητεία'' στον ήχο της μπάντας και με μια καλή παραγωγή την οποία έχει επιμεληθεί ο Eric Pugh.
 Η μουσική των Jaw Horse  είναι επηρεασμένη από μπάντες όπως RL Burnside,Electric Frankestien ,Chuck Berry και Supersuckers .
facebook
bandcamp
reverbnation                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου