Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012

Psyconauts - Planet X


Για να είμαι ειλικρινής τα τελευταία χρόνια στην stoner σκηνή εμφανίζονται πολλές μπάντες που κυκλοφορούν δουλειές από τις οποίες λίγες όμως καταφέρνουν να κερδίσουν τον ακροατή,ενώ οι υπόλοιπες απλά χάνονται χωρίς να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές της ψυχής του.
Τους Psyconauts τους γνώρισα πριν λίγους μήνες μέσω του bandcamp ακούγοντας 2 κομμάτια τα οποία με κέρδισαν και μου άνοιξαν την όρεξη καθώς περίμενα κάτι καλό να ακούσω από το επερχόμενο ντεμπούτο τους.
Αυτός ο καιρός μόλις έφτασε και αυτές τις μέρες απολαμβάνω το ''Planet X'' το οποίο εκτός από τα προανεφερθέντα τραγούδια(Road To Nibiru-στο οποίο έχει προστεθεί μια μεγάλη εισαγωγή τεσσάρων περίπου λεπτών- και Just a Lover)προστίθενται 4 ακόμα δυνατά psych-stoner κομμάτια με επιρροές κυρίως από Acrimony.Οι Ιταλοί καταφέρνουν μέσα από το ντεμπούτο τους να μας προσφέρουν κάτι πραγματικά καλό το οποίο δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους psych-stoner rock φάνς.
Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στο εννιάλεπτο ''One Bad Star'' το οποίο αρχικά σε μαγεύει με την ταξιδιάρικη μελωδία του,στην συνέχεια σε γοητεύει με τα heavy riffs και στο τέλος σε παρασέρνει στο τρελό ρυθμό του.
Σε γενικές γραμμές,η μπάντα φαίνεται ότι έχει ταλέντο και εάν συνεχίσει τόσο με σωστό όσο και με σταθερό βηματισμό τότε πιστεύω ότι θα διαγράψει μια καλή πορεία στο stoner χώρο.

Listen  HERE

Welcome To The Void 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου