Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Bands To Check Out:Sweet Love - Mouth


Οι Sweet Love από το Πρόβιντενς της Ρόουντ Άιλαντ αποτελούνται από τους Barry: guitar, vocals,Mark: bass, vocals και Hunter: drums.
Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2010 από τον  Barry και τον Mark σαν instrumental project,ενώ αργότερα προσθέτηκε ο Hunter και ξεκίνησαν να γράφουν τραγούδια.
Αρχές Ιουνίου η μπάντα μας παρουσίασε το ντεμπούτο της άλμπουμ ονόματι ''Motor'' το οποίο περιέχει 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 35 λεπτών.
Στο ''Motor'' υπάρχουν κάποιες καλές ιδέες οι οποίες πλαισιώνονται με ενδιαφέροντα riffs,fuzzy στιγμές,stoner rock αναφορές και μελωδικά φωνητικά
facebook
bandcamp






Η δεύτερη μπάντα για σήμερα  μας προέρχεται από το Τορόντο με το όνομα Mouth,σχηματίστηκε το 2011 και απαρτίζεται από τους Caleb Timmermans - Vocals and Guitar,Mike Mikocic - Guitar,Kyle Banasiak - Bass και Phil Chalk - Drums.
Το συγκρότημα την φετινή χρονιά κυκλοφόρησε το παρθενικό του EP ονόματι ''Wash'' το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 14 λεπτών.
Η μουσική  που παίζουν οι  Mouth  είναι heavy rock εμποτισμένη με αρκετά  stoner rock στοιχεία, ενώ δεν λείπει το groove από τον ήχο της μπάντας ντυμένο από μία fuzz-αριστή παραγωγή που απογειώνει τις 3 συνθέσεις!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου