Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Bands To Check Out:Asatta - Kannabinõid


Από το Μιλγουόκι μας έρχονται οι Asatta,μια μπάντα που αποτελείται από τους Neil Pech, Lee Halvorson, Shawn Page, JAY,BEATA.
Το συγκρότημα πριν λίγο καιρό μας παρουσίασε την νέα του ομώνυμη δουλειά η οποία περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας 27 περίπου λεπτών.
Ο ήχος των  Asatta φλερτάρει με την stoner/doom μουσική η οποία κινείται και σε sludge ηχητικά μονοπάτια.Τα φωνητικά εναλλάσονται σε καθαρά(σε κάποια σημεία θυμίζουν αυτά του Lee Dorrian) και σε sludge ουρλιαχτά τα οποία συνοδεύονται από βαριά doom riffs.Η μπάντα συνθετικά κινείται σε καλό επίπεδο και πιστεύω ότι πρέπει να την τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp







Από την Εσθονία μας έρχεται η δεύτερη πρόταση για σήμερα με το όνομα Kannabinõid και απαρτίζεται από τους Taniel Tegelmann ,Siim Laanemäe ,Mirko Mustonen και Rain Parkaman.
Το συγκρότημα σχηματίστηκε το 2009 και τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους μας πρόσφερε το παρθενικό του ομώνυμο EP το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτών.
Η μπάντα παίζει ένα ενδιαφέρον αμάλγαμα heavy μουσικής που βασίζεται στην stoner/doom μουσική,ενώ έχει διανθιστεί με μπόλικες ψυχεδελικές πινελιές και οι στίχοι είναι γραμμένοι στην μητρική τους γλώσσα.
facebook
bandcamp
soundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου