Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Bands To Check Out:Holy Grove - Willowed


Οι Holy Grove είναι μια μπάντα που προέρχεται από το Πόρτλαντ και απαρτίζεται από τους Andrea Vidal - Vocals,Gregg Emley - Bass,Sam Boggess - Guitar και Craig Bradford - Drums.
Το νέο αυτό συγκρότημα μέσω bandcamp μας πρόσφερε πρόσφατα 2 τραγούδια,τα ''Holy Grove'' και ''Witch Tit'',με το ομώνυμο να κλέβει την παράσταση, τα οποία μουσικά κατευθύνονται σε heavy psych rock χώρους.
Προσωπικά με ενθουσίασαν τόσο τα γυναικεία φωνητικά όσο και η κιθαριστική δουλειά που έχει γίνει από τον Sam,ενώ να μην ξεχάσω να αναφέρω και την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει τόσο στο μπάσο όσο και στα ντράμς.
Τσεκάρετε!!!!
facebook
bandcamp






Από την Καλιφόρνια μας έρχεται η δεύτερη μπάντα για σήμερα με το όνομα Willowed η οποία σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2012 και αποτελείται από τους Dillon Reichel-Guitar/vocals,John Sanfilippo-Drums και Daniel Sadler-Vocals/Bass.
Πρίν λίγο καιρό η μπάντα μας κέρασε το ομώνυμο ντεμπούτο της το οποίο περιέχει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
Πιστεύω ότι όσοι λατρεύετε τη heavy psych rock μουσική εμπλουτισμένη με δυνατά blues στοιχεία και βγαλμένη από τα τέλη των 60'ς και αρχές των 70'ς τότε είμαι σίγουρος ότι οι Willowed θα σας γοητεύσουν και θα σας κρατήσουν μια όμορφη ψυχεδελική συντροφιά.
 facebook
 bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου