Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Bands To Check Out:Mudbath - Islands


Από την Γαλλία μας έρχεται η μπάντα Mudbath και αποτελείται από τους Félix — vocals, percussion,Micka — guitars,Flo — guitars,Marco — bass και Luke — drums.
Οι Γάλλοι πρόσφατα μας πρόσφεραν το παρθενικό τους EP ονόματι  ''Red Desert Orgy'' το οποίο  περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτών.
Η μουσική των Mudbath είναι επηρεασμένη τόσο από την sludge όσο και από την doom μουσική εμποτισμένη και με hardcore στοιχεία.
Πραγματικά εδώ ακούμε δυνατές doom κιθαριστικές στιγμές γεμάτες με sludge βρωμιά και ντυμένες με τα απαραίτητα αρρωστημένα φωνητικά.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp






Οι Islands είναι μια νέα μπάντα που σχηματίστηκε το 2011,μας έρχεται από την Αυστραλία και αποτελείται από τους Brock- Guitars,Chris- Drums,John- Guitars/Vocals,Lee- Bass/Vocals και Seb- Guitars.
Το συγκρότημα πριν λίγο καιρό μέσω bandcamp μας παρουσίασε το πρώτο του ομώνυμο EP το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 49 λεπτών.
Η μπάντα μας προσφέρει 5 δυνατές συνθέσεις οι οποίες κινούνται στο post metal ήχο.Το EP περιέχει δυναμικά riffs με αρκετά ατμοσφαιρικά περάσματα τα οποία συνοδεύονται είτε με δυνατές όμορφες συναισθηματικές μελωδίες είτε με  αρκετά έντονα μουσικά ξεσπάσματα καταφέρνοντας με αυτόν τον τρόπο να αναστατώνεται ο ψυχικός κόσμος του ακροατή.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου