Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Bands To Check Out:Shogun Assassins - All Them Witches


Οι Shogun Assassins δημιουργήθηκαν το 2008,προέρχονται από την Κοπεγχάγη της Δανίας και απαρτίζονται από τους  Emil Bureau(vocals/guitar),Neil  Bird(bass) και Joe Nash(drums).
Η μπάντα κυκλοφόρησε το παρθενικό της  EP με τίτλο ''Caveman'' το 2010 και φέτος επέστρεψε με το δεύτερό της EP ονόματι ''Blue Liquid  Black Sounds  Red Display'' το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 12 λεπτών.
Η μουσική κατεύθυνση της μπάντας είναι το psychedelic blues rock επηρεασμένο,όπως και είναι λογικό,από τις δεκαετίες των 60'ς και 70'ς.
Μαγευτικές blues στιγμές συνοδευμένα από όμορφα φωνητικά,ενώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά τόσο στην παραγωγη την οποία έχει επιμεληθεί ο Lei Gellett (Baby Woodrose, The Good The Bad etc.) όσο και στο mastering που έχει βάλει το χεράκι του ο Alex Saltz (Roky Erickson, The Raconteurs etc.).
Οπότε καταλαβαίνετε τι θα ακούσετε!!!
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp
BandWebsite






Από το Νάσβιλ Τενεσί μας έρχoνται οι All Them Witches και αποτελούνται από τους Ben//McLeod,Robby//Staebler,Michael//Parks,Allan//Van Cleave και Jason//Staebler.
Το συγκρότημα κυκλοφόρησε στης 19 Ιουνίου του τρέχοντος έτους το ντεμπούτο του άλμπουμ ονόματι ''Our Mother Electricity'' το οποίο περιέχει 9 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 43 λεπτών.
Ο ήχος που εκφράζει την μπάντα είναι ο ψυχεδελικός εμποτισμένος με αρκετά blues στοιχεία.Εδώ ακούμε συνθέσεις γεμάτες με όμορφες κιθαριστικές στιγμές όπου θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της κιθάρας χρωματισμένες με  πολύ καλά φωνητικά,ενώ άλλοτε μας συνεπαίρνουν με την μελαγχολία που βγάζουν και άλλοτε μας ξεσηκώνουν με τα heavy blues rock ξεσπάσματα.
facebook
bandcamp
BandWebsite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου