Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Sativa Root - Unaboom

Το καλοκαίρι του 2011 οι Simon - Bass,Stonerhead- Guitar,Romantic Man - Guitar και Mad Max - Drums από το Salzburg δημιούργησαν μια instrumental μπάντα με το όνομα Sativa Root.
Αρχές του 2012 μέσω του bandcamp το συγκρότημα μας παρουσίασε τις πρώτες του ολοκληρωμένες συνθέσεις οι οποίες δεν κινούνται σε ένα συγκεκριμένο ύφος αλλά μουσικά συνδυάζει το 70'ς heavy rock με το stoner rock.Η μουσική τους ακόμα συμπληρώνεται τόσο με post rock μελωδίες όσο και με fuzzy sludge riffs ποτισμένα με αρκετή ψυχεδέλεια.
Ακόμα να αναφέρω ότι η μπάντα στης 29 Απριλίου θα μοιραστεί την σκηνή μάζι με τους δικούς μας Planet Of Zeus,τους Black Tusk και τους Red Fand στο Salzburg.Επίσης να ευχαριστήσω τoν Stonerhead(ο οποίος ποστάρει πολύ καλή μουσική,κυρίως stoner, στο Stonerhead let groove your brainstonight)που μου έστειλε να τσεκάρω τα τραγούδια της μπάντας.
Ακούστε τους!!
facebook
bandcampΗ δεύτερη μπάντα για σήμερα μας έρχεται από την Βενεζουέλα με το όνομα Unaboom και σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2011.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Fer - Guitar/Vocals, Pronto nueva cara - Drums και Daniel -Bass/Vocals.
 Τα μέλη επηρεασμένα από το φυτό ινδική κάνναβις και από υψηλές δόσεις αλκοόλ παράγουν μουσική που λατρεύουν η οποία κινείται γύρω από το stoner rock χώρο.Ο ήχος τους ακόμα είναι εμπλουτισμένος από space και hard psych rock στοιχεία.Επομένως η μπάντα παίζει ακατέργαστο rock επηρεασμένο από μπάντες της Λατινικής Αμερική όπως Los Natas,Yajaira,Hielo Negro,Buffalo και La Ira De Dios.
facebook
Soundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου