Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Crown - Wastelands Of Deceit

Οι Crown είναι μια τρομερή μπάντα που προέρχεται από την Γαλλία και αποτελείται από 2 μέλη.Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2011 και τον Μάρτιο του 2012 μας παρουσίασε την πρώτη του προσπάθεια στα μουσικά δρώμενα η οποία κρίνεται,από προσωπικής πλευράς,άκρως επιτυχημένη.
Το EP ονομάζεται ''The One'' και περιέχει 5 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 33 λεπτών.Η μουσική τους κινείται γύρω από το Sludge/Post Metal ιδίωμα εμπλουτισμένη με αρκετά στοιχεία από την Post Rock και Ambient μουσική.
Πραγματικά οι συνθέσεις τους καθηλώνουν με τον  βαρύ ήχο που παράγουν οι κιθάρες,μαγεύουν με την ψυχεδελική τους αύρα και ανατριχίαζουν με την σκοτεινή τους ατμόσφαιρα.
Όπως καταλάβατε εδώ έχουμε μια πάρα πολύ καλή κυκλοφορία από μια νεοσύστατη μπάντα που είναι σίγουρο ότι στο μέλλον θα μας απασχολήσει.
facebook
reverbnation
bandcamp


Οι Wastelands Of Deceit σχηματίστηκαν τον Ιανουάριο του 2010,προέροχνται από το Wilmington και αποτελούνται από τους Johnny Yeagher - guitar/vocals,Angela Yeagher - bass/vocals και Derrick Thompson - drums.
 Το συγκρότημα παίζει heavy μουσική επηρεασμένη από μπάντες όπως Isis, Mastodon, Cult Of Luna, Kylesa και Neurosis.Οι συνθέσεις τους είναι γεμάτες από εκρηκτικά riffs και αρκετές αλλαγές στο ρυθμό τους.Υπάρχουν ακόμα όμορφες μελωδικές στιγμές που ακολουθούνται από δυναμικά φωνητικά τα οποία εναλλασσόνται σε γυναικεία και ανδρικά.
Η μπάντα φαίνεται ότι έχει το ταλέντο να μας προσφέρει ακόμα καλύτερες στιγμές.
facebook
reverbnation
myspace



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου