Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Gareeda - Shebrew

Οι Gareeda είναι μια μπάντα από το Εδιμβούργο της Σκωτίας και δημιουργήθηκε το 2010.Το συγκρότημα αποτελείται από τους Stuart Lillis - Vocals,Stu Gordon - Guitar,Toni Martone - Bass/Vocals και Michael Branagh - Drums/Vocals.
 Η μπάντα μουσικά συνδυάζει την βρωμιά του rock n roll,με τα heavy riffs και την μελωδία των blues δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον ηχητικό αποτέλεσμα.Οι Gareeda μπήκαν στα Chamber Studio τον Σεπτέμβριο του 2011 με παραγωγό τον Graeme Young για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ το οποίο θα περιέχει 11 συνθέσεις.Αυτό θα κυκλοφορήσει στης 11 Ιουνίου του 2012 μέσω της Code 7/Plastic Head και αμέσως μετά η μπάντα θα περιοδεύσει προκειμένου να προωθήσει το άλμπουμ της.
facebook
reverbnation
Band Website




Τρία παληκάρια από το Birmingham και επηρεασμένα μουσικά από τους Black Sabbath,The Obsessed,Pentagram και Kyuss δημιούργησαν το δικό τους συγκρότημα με το όνομα Shebrew.
Τα μέλη της μπάντας είναι οι Francis Anthony -Guitar/vocals,Giles Preene-Bass και Kieran Sheridan-Drums.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν το παρθενικό τους EP ονόματι ''Provenance'' το οποίο περιέχει 5 κομμάτια και μπορείτε να το αποκτήσετε προσφέροντας το χαμηλό ποσό των 3 λιρών με δωρεάν τα ταχυδρομικά μέχρι τις αρχές Μαίου.
Εδώ ακούμε δυνατά stoner riffs που συμπληρώνονται από πιασάρικες μελωδίες και  το μπάσο να προσδίδει το απαραίτητο groove στη μουσική της μπάντας.
facebook
Big Cartel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου