Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Bands To Check Out:Black Moth Cult - Saturna


Οι Black Moth Cult μας έρχονται από την Νότια Γαλλία και δημιουργήθηκαν το 2011.Έχουν έτοιμο υλικό από το περασμένο καλοκαίρι και σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους.
Η βάση της μουσικής τους είναι το heavy rock εμπλουτισμένο με αρκετά stoner στοιχεία,ενώ δεν λείπουν τα desert rock ψήγματα από τον ήχο της μπάντας.
Οι επιρροές τους είναι κυρίως από μπάντες όπως Truckfighters,QOTSA, Monster Magnet, Them Crooked Vultures, Kyuss και Eagles Of Death Metal.
Το τραγούδι ''Scum Sculpture'',το οποίο θα βρίσκεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους, με κέρδισε και αναμένω με ανυπομονησία τα υπόλοιπα κομμάτια.
facebookΟι Saturna είναι μία μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 από τον Rod (μπασίστα) και μας έρχεται από την όμορφη Βαρκελώνη.Το συγκρότημα ακόμα το πλαισιώνουν οι Henry(Guitar),Aureli(Guitar) και Patrick(Vocals).
Η μουσική της μπάντας είναι επηρεασμένη από το Classic Rock  της δεκατέτιας του 70 εμποτισμένη με λίγη ψυχεδέλεια,ενώ οι συνθέσεις περιέχουν ένα hard rock feeling οι οποίες συνοδεύονται από μια πολύ καλή φωνή και όμορφα riffs.
Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο τους άλμπουμ από την Seven Snakes Records ονόματι ''The Kingdom Of Spirit''.Από τα λίγα κομμάτια που άκουσα μπορώ να πώ ότι αυτά που με κέρδισαν περισσότερο είναι τα ''Seven Magic Spells'' και ''The Hermes Stones''
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου