Σάββατο, 11 Αυγούστου 2012

Hijo De La Tormenta - Simple 5​/​12


Αυτό το πολύ καλό συγκρότημα από την Αργεντινή με το όνομα Hijo De La Tormenta το είχα ξαναπαρουσιάσει εδώ στο μπλόγκ  και ομολογώ ότι με είχε ενθουσιάσει η μουσική του.
Πριν λίγο καιρό η μπάντα με ενημέρωσε μέσω email ότι είχε έτοιμο το παρθενικό της EP ονόματι Simple 5/12 το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.
Ειλικρινά τα μέλη της μπάντας έχουν το απαιτούμενο ταλέντο και πάθος καθώς καταφέρνουν  να  μας κεράσουν  4 δυνατές ψυχεδελικές συνθέσεις που τόσο πολύ χρειαζόμαστε μέσα σε αυτό το  καυτό καλοκαίρι που ζούμε.Όλες οι συνθέσεις είναι γεμάτες με εκρηκτικά stoner riffs βουτηγμένα  στο fuzz και το μπάσο να παράγει το απαραίτητο groove.Τα riffs συνοδεύονται από πραγματικά σαγηνευτικές ψυχεδελικές μελωδίες οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια μεγευτική desert αύρα.
Προσωπικά το λάτρεψα το EP και πιστεύω ότι εαν η μπάντα  συνεχίσει να δουλεύει με το σωστό τρόπο τότε είμαι σίγουρος ότι θα διαγράψει μια πολύ καλή πορεία στη psych/stoner μουσική σκηνή.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου