Τετάρτη, 29 Αυγούστου 2012

Bands To Check Out:Peacemaker - Cromlech


Οι Peacemaker είναι από το Λονδίνο και σχηματίστηκαν το 2010 από τους  Sam Taylor(κιθάρα) και Rich Maw(ντράμς).Την μπάντα την συπληρώνουν οι Al Osta(φωνητικά) και Al Lawson(μπάσο).
Τον Ιούνιο μας πρόσφεραν το πρώτο τους ντέμο το οποίο αποτελείται από 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 16 λεπτών.
Ειλικρινά το ντέμο είναι πολύ καλό με τα μέλη της μπάντας να έχουν πολύ ενδιαφέρουσες ιδέες  τις οποίες φρόντισαν να μας δείξουν και να μας ταρακουνήσουν ευχάριστα.Βαριές κιθάρες,Doom ρυθμό,σκοτεινή ατμόσφαιρα,άρρωστα φωνητικά και ένας ήχος αρκετά επηρεασμένος από μπάντες όπως Saint Vitus,Witchfinder General,Candlemass και Solitude Aeternus.Όλα αυτά που ανέφερα έχουν δουλευτεί σωστά από το συγκρότημα,καθιστώντας το ντέμο ένα εξαιρετικό άκουσμα.
facebook
bandcampΗ επόμενη μπάντα που θα παρουσιάσω για σήμερα  μας έρχεται και αυτή από την Αγγλία και πιο συγκεκριμένα από το Μίντλεσμπρο με το όνομα Cromlech και  απαρτίζεται από τους James Morrison - Bass/Vocals,Ben Goodwill - Guitar και Gordon Archer - Drums.
Στης 29 Αυγούστου του τρέχοντος έτους θα κυκλοφορήσει το πρώτο της ντέμο μέσω της Cold Shoulder Records το οποίο θα περιέχει 3 συνθέσεις.
 Ακούγοντας 2 κομμάτια από την επερχόμενη κυκλοφορία τους ομολογώ ότι με εξέπλυξε ευχάριστα ο doom ήχος που παράγει η μπάντα.Βαρύς αργός ψυχεδελικός ήχος ντυμένος με πολύ καλά φωνητικά και δυνατά επαναλαμβανόμενα κιθαριστικά riffs.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp
BigCartelΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου