Σάββατο, 25 Αυγούστου 2012

Bands To Check Out:Second Grave - Son Of A Witch


Οι Second Grave είναι μια μπάντα από την Μασαχουσέτη και απαρτίζεται από καταξιωμένους μουσικούς όπως τους Chuck Ferreira(ex-Nodscene), Dave Gein(Black Pyramid, ex-Gein and the Graverobbers), Chris Drzal(ex-Suckapunch, ex-Obsidian Halo) και Krista Van Guilder (ex-Warhorse, ex-Lucubro, ex-Obsidian Halo).
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον ντράμερ  Chuck Ferreira που ήρθε σε επαφή με την Krista Van Guilder και μετά από λίγο καιρό εισχώρησαν και οι υπόλοιποι στην μπάντα.
Πρόσφατα οι Second Grave μας παρουσίασαν την πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά η οποία αποτελείται από 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 31 λεπτών.
Το άλμπουμ χαρακτηρίζεται για το εκρηκτικό heavy rock ήχο ο οποίος έχει διανθιστεί με doom στοιχεία και με μπόλικες metal πινελιές.Η κιθαριστική δουλειά είναι εξαιρετική και τα φωνητικά της Krista βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.
facebook
bandcamp
BandWebsite

Η δεύτερη πρόταση για σήμερα προέρχεται από την Βραζιλία με το όνομα Son Of A Witch και αποτελείται από τους King Lizzard - vocals,Space Ghost - guitar,Gila Monster - guitar,Bong Monkey - bass και Asteroid Mammoth - drums.
Φέτος η μπάντα κυκλοφόρησε το νέο της EP το οποίο περιέχει 3 δυνατές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 20 λεπτών.
Εδώ ακούμε 3 πραγματικά πολύ καλές συνθέσεις οι οποίες είναι γεμάτες από εκρηκτικά stoner metal riffs και είναι ντυμένα με την πολύ δυνατή φωνή του King Lizzard.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp
Link

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου