Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Bands To Check Out:General Cluster - Under Everything


Οι General Cluster από το Γκρενόμπλ της Γαλλιας ,σχηματίστηκαν το 2006 και αποτελούνται από τους Ju: Guitar/Vocal,Fred: Drums,Erwan: Guitar/Vocal,Dammut: Vocal  και Max:Bass/Vocal.
Η μπάντα το 2011 μέσω δικιά της παραγωγή  (Swamp Bloody Swamp Production) μας παρουσίασε το πρώτο της EP το οποίο είχε 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 14 λεπτών.
Όλες οι συνθέσεις είναι δυναμικές και χαρακτηρίζονται από ένα Southern/Stoner metal ήχο με πολλά αξιόλογα και συνάμα εκρηκτικά riffs.Τα παθιασμένα φωνητικά του Dammut προσθέτουν τη δικιά τους ξεχωριστή πινελιά στο μουσικό οικοδόμημα των  General Cluster.
 facebook
 myspace
 youtube






Από το Πιτσμπουργκ μας έρχεται η μπάντα Under Everything η οποία σχηματίστηκε το 2011 και απαρτίζεται από τους Paul Lowe Jr-Drums...Wayne Fleming-Guitar...Tom Reilly-Vocals...Jon Lowery-Guitar...Luke Schoeb-Bass.
Το συγκρότημα μας πρόσφερε πρόσφατα μέσω bandcamp το παρθενικό του EP το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 19 λεπτών.
 Πραγματικά η μπάντα από την πρώτη νότα καταφέρνει να σε αρπάξει από τα μούτρα με την δύναμη των συνθέσεών της όπου μουσικά κινούνται σε Southern/Stoner metal μονοπάτια.Τα φωνητικά του Tom Reilly θυμίζουν αρκετά αυτά του Phil Anselmo,ενώ τα riffs τσακίζουν κόκκαλα.Μπορεί η μουσική τους να μην είναι πρωτότυπη αλλά είναι άκρως ευχάριστη και πορωτική.
Na τσεκάρουν κυρίως οι φάνς των Down, Crowbar και Corrosion of  Conformity!!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου