Κυριακή, 19 Αυγούστου 2012

Bands To Check Out:Nocturnal - Occult WisdomΤο 2011 δημιουργήθηκαν στην Σουηδία οι Nocturnal για να ροκάρουν.Η μπάντα απαρτίζεται από τους Linus - Vocals,Kalle - guitar,Max -  bass και  Dennis -  drums!!
Στης 28 Αυγούστου θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο single της μπάντας μέσω της Gaphals ονόματι ''Untill The Morning Light'' και το οποίο θα περίεχει 2 συνθέσεις.
Ακούγοντας το ομώνυμο κομμάτι(πολύ καλό) καταλαβαίνω ότι το συγκρότημα γουστάρει τον παλιό καλό ήχο της δεκαετίας των 70'ς επηρεασμένος κυρίως από hard rock μπάντες εκείνης της εποχής.
facebook
bandcampΗ επόμενη  μπάντα που θα παρουσιάσω για σήμερα είναι και αυτή επηρεασμένη,όπως και η προηγούμενη, από την hard rock σκηνή της δεκαετίας των 70'ς  με το όνομα Occult Wisdom.Το συγκρότημα προέρχεται από το Λος Άντζελες και απαρτίζεται από τους Andy - Drums & Vox,Dave - Lead Bass και Spencer - Guitar & Vox.
Τον προηγούμενο μήνα η μπάντα μας παρουσίασε το πρώτο της EP το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 12 λεπτών.
Ειλικρινά απόλαυσα όλες τις συνθέσεις(ειδικά το ''Look At The Sun'') οι οποίες είναι γεμάτες με πανέμορφα  hard rock riffs ποτισμένα με αρκετές σταγόνες ψυχεδέλειας και ντυμένα με  μελωδικά φωνητικά.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου