Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Bands To Check Out:Iron Mtn. - Dirt Deflector

Το όνομα  Iron Mtn προέρχεται απο την πιο δύσκολη να επιτευχθεί και συνάμα πιο όμορφη κορυφή των San Gabriel Mountains,επίσης ο όρος μπορεί να χρησημοποιηθεί  μεταφορικά για τη ζωή στη Νότια Καλιφόρνια -η ισορροπία της ομορφιάς και της βαρβαρότητας.
Ας περάσουμε τώρα στο πιο σημαντικό κομμάτι της παρουσίασης της μπάντας,που δεν είναι άλλο απο το μουσικό περιεχόμενο της.Καταρχήν να ενημερώσω οτι είναι ένα αμιγώς instrumental συγκροτημα και ο ήχος του χαρακτηρίζεται απο ψυχεδελικό rock εμποτισμένος με λίγο Doom αλλά και με λίγα stoner στοιχεία.Τέλος η ατμόσφαιρα  είναι ταξιδιάρικη που σε σημεία να χαλαρώνεις και να ονειροπολείς.
Ομορφιές από τους Iron Mtn.
facebook
myspace


                                                DIRT DEFLECTOR
Οι Dirt Deflector ιδρύθηκαν το φθινόπωρο του 2010 απο 2 πρώην μέλη των post-punk Gungatz,τους Grilli(κιθάρα-φωνή) και Hasi(ντραμς).
Τον Μαιο του 2011 κυκλοφορεί το ντεμπούτο τους ονόματι ''Road To Nowhere''  και εδώ η μπάντα συνδυάζει το stoner ήχο με  ογκώδη heavy riffs,αρκετές fuzzy groovy στιγμές και να τον εμπλουτίζει με μια ψυχεδελικη ατμόσφαιρα.
Μπορει οι Dirt Deflector να μην παιζουν κάτι πρωτότυπο αλλά αυτο που παίζουν,το παίζουν πολυ καλά και αυτό είναι που μετράει στο τέλος.
facebook
myspace

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου