Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Bands To Check Out:Broxa - Spacegoat

Οι Broxa δημιουργήθηκαν τον Οκτώβριο του 2010 όταν η Rachel Henthorn(guitar, vocals)και ο Jaime Gore (bass) μετακόμησαν στο Seattle ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τον ντραμίστα Jon Mullett (Ayahuasca Travellers,CRAWLIN').
Τον Ιούνιο του 2011  κυκλοφόρησε το πρώτο τους και άκρως ενδιαφέρον ντέμο τους με 3 τραγούδια συνολικής διάρκειας περίπου 28 λεπτών.Μουσικά η μπάντα συνδυάζει το heavy psych rock με blues πινελιές,70'ς prog rock στοιχεία και ψήγματα ψυχεδέλειας.Όλα αυτά ενισχύονται με την έντονα δυνατή φωνή της Rachel και την κιθαριστική δουλειά η οποία είναι πολύ καλά δουλεμένη παράγοντας είτε βαριά riffs είτε απίστευτα μελωδικά solos.
Τσεκάρετέ τους!!!!!
bandcamp
facebook
                                                         
                                                        SPACEGOAT  

2 κομμάτια άκουσα άπο τους  Spacegoat και πραγματικά με εντυπωσίασαν.Εδώ έχουμε άλλη μια μπάντα με γυναικα στα φωνητικά(τα οποία είναι καταπληκτικά)στο Stoner-Doom Rock χώρο,που προσωπικά δεν με ενδιαφέρει εαν τον τελευταίο καιρό έχει γίνει της μόδας,αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να παράγουν όμορφη μουσικη και αυτό το καταφέρνουν πολύ καλά οι Spacegoat.
Το συγκρότημα μας έρχεται απο το Monterrey του Μεξικού και αποτελείται απο τους Gina Ríos - Vocals & Guitar,Miguel Ríos - Lead Guitar και Rey Fraga - Drums.
 Ακούστε τους και δεν θα χάσετε!!!!!
facebook
youtube


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου