Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Bezoar - Wyt Deth(2012)


Οι Bezoar από το Brooklyn δημιουργήθηκαν το 2009 απο τον κιθαρίστα Tyler Villard(ex-Ruksac) και την Sara Palmquist(ex-Isle of Citadel) η οποία έχει αναλάβει το μπάσο και τα φωνητικά.Στα ντραμς αρχικά καθόταν ο Jesse Smith ο οποίος για προσωπικούς λόγους αποχώρησε και την θέση του πήρε ο Justin Sherrell.
Το 2010 το συγκρότημα υπογράφει στην  No World Order Records κυκλοφορώντας το πρώτο του  7-ιντσο και αρχές Μαρτίου του 2012 θα μας προσφέρει το ντεμπούτο του ονόματι ''Wyt Deth''.
Επίσης να αναφέρω οτι η μπάντα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει μοιραστεί την σκηνή με διάφορα σημαντικά ονομάτα,με αποκωρύφωμα τους Pentagram,Hull,Jarboe,Prostitution,Bison B.C.,Harvey Milk και Saviours.
Τώρα ας αναλύσουμε και το πραγματικα εντυπωσιακό ντεμπούτο τους  που αποτελείται απο 8 κομμάτια συνολικής διάρκειας περίπου 50 λεπτών.Τα κομμάτια αυτά είναι γεμάτα με αρρωστημένα Riffs που συμπληρώνονται με την οργή και την παράνοια των φωνητικών της Sara. Έτσι άλλοτε  έιναι ονειρικά και άλλοτε διεστραμμένα δημιουργώντας έντονα συναισθήματα στον ακροατή.
 Γενικά ο δίσκος έχει έναν έντονο progressive-psychedelic χαρακτήρα με βάση πάντα την metal μουσική και εμποτισμένο με κάποια sludge-doom στοιχεία.
Εν κατακλείδι,η απόδοση της μπάντας κινείται σε υψηλά επίπεδα και με ένα τόσο πολλά υποσχόμενο ντεμπούτο νιώθω ότι θα διαγράψουν μια καλή πορεία στο χώρο τους.
 
*Thanks to Tyler for coming in touch

facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου