Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Bands To Check Out:Glory Owl - Atlantic Tide

                               
                                                         GLORY OWL

Ακούγοντας το ''The Sky Is Black Now'' των Glory Owl ,με έκανε να νιωσω οτι το υλικό που  ετοιμάζουν οι Ιταλοί για το ντεμπούτο τους θα είναι κάτι πραγματικά πάρα πολύ καλό.
Η σύνθεση σε καθηλώνει από την πρώτη στιγμή με την κιθάρα να παράγει είτε fuzzαριστα riffs είτε απίστευτες μελωδίες με πιασάρικο ρεφραίν συνοδευόμενα με  δυνατά  φωνητικά έχοντας ένα hard rock feeling.
Αναμένω το ντεμπούτο τους  με ανυπομονησία!!!!!!
The Sky Is Black Now
facebook



Οι Atlantic Tide μας έρχονται από την Στοκχόλμη της Σουηδίας και απαρτίζονται  από μέλη με εμπειρία στο χώρο της hard rock-metal μουσικής.Για παράδειγμα ο Freddie που είναι ο κιθαρίστας της μπάντας έχει παίξει στους Terra Firma, Harms Way, Unleashed, Loudpipes και Born Of Fire.
Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει ένα 7-ιντσο vinyl single  από την  High Roller records που περιέχει 2 κομμάτια τα οποία μουσικά κινούνται σε hard rock φόρμες με έντονα ψυχεδελικά στοιχεία και με λίγα stoner ψήγματα να εμπλουτίζουν τον ήχο τους.
Το ατού του συγκροτήματος είναι τα απίστευτα riffs που παράγει η κιθάρα και προσωπικά το αρνητικό σημείο είναι τα φωνητικά,κάτι όμως που το συνηδητοποίησε η μπάντα και τον τελευταίο καιρό πίσω από το μικρόφωνο βρίσκεται ο καταπληκτικός Uffe T(Abramis Brama)
Περιμένω μεγάλα πράγματα απο τους Atlantic Tide!!!!!!
facebook
band website

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου