Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:Saturndust - The Saturn III


Από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας μας έρχονται οι Saturndust που απαρτίζονται από τους Phil Dalam - Guitar/Vocals,Gopavrndãla Dãsa - Bass και Elder Lukas - Drums.
 Η μπάντα σχηματίστηκε το 2010 και στα τέλη του 2012 μας παρουσίασε το πρώτο της EP ονόματι "Sons Of Water" το οποίο περιλαμβάνει 2 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 13 λεπτών.Το συγκρότημα δουλεύει σκληρά για το επερχόμενο ντεμπούτο άλμπουμ του που λογικά θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013.
Οι Saturndust μουσικά κινούνται σε Doom μονοπάτια με αρκετές επιρροές από την psychedelic/stoner μουσική σκηνή.Προσωπικά και τα 2 κομμάτια με κέρδισαν και νιώθω ότι κάτι καλό ετοιμάζουν αυτό τον καιρό οι Βραζιλιάνοι!!!Αναμένουμε!!
facebook
bandcampΗ μπάντα The Saturn III από την Αμερική δημιουργήθηκε για να μας προσφέρει λίγο παραπάνω Fuzz στη μουσική ζωή μας.
Το συγκρότημα τα καταφέρνει μια χαρά σε αυτόν το ρόλο και ειδικά μέσα από το ντέμο που την γνωρίσαμε ονόματι "III" το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών.
Νωρίτερα οι The Saturn III είχαν διασκευάσει το "Demon Lung" των Electric Wizard άκρως επιτυχημένα.Όπως ήδη θα έχετε καταλάβει από την μπάντα απολαμβάνουμε δυνατές ενδιαφέρουσες fuzzy στιγμές όπου μέσα εμπεριέχουν τόσο μεγάλες δόσεις Doom μουσικής όσο και space/spychedelic στοιχείων.Αξίζουν να τους ακούσετε!!!
bandcamp
soundcloud

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου