Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:Mountain Dust - Luna Sol


Slow,heavy,μελωδικό μουσικό υλικό μας παρουσιάζουν οι Mountain Dust που προέρχονται από το Montreal και απαρτίζονται από τους Kevin, Brendan, Hal, Blair.
Αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους η μπάντα μας πρόσφερε ένα ντέμο το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 18 λεπτών.
Το συγκρότημα καταφέρνει με εξαιρετικό τρόπο μέσα από τις συνθέσεις του να μας ξεσηκώνει με το heavy ρυθμό του και ταυτόχρονα να μας ταξιδέυει με τις μαγευτικές του μελωδίες.Επιπροσθέτως έχει γίνει πολύ καλή δουλεία  τόσο στα φωνητικά όσο και στην κιθάρα.
Τσεκάρετε!!!
facebook
bandcamp












Από το Ντένβερ του Κολοράντο μας έρχονται οι Luna Sol και αποτελούνται από τους Dave Angstrom - Guitar, Vocals,Patrick Devlin - Guitar,Pat Gill - Drums και Taylor Iversen(Black Sleep Of Kali) - Bass.
Η μπάντα σχηματίστηκε αρχές του 2013 και σε σύντομο χρονικό διάστημα μας χάρισε ένα ντέμο με 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 21 λεπτών.
Όπως οι ίδιοι δηλώνουν μέσω του Facebook παίζουν ένα αμάλγαμα από High Desert Rock n' Roll και  Psychedelic Southern Rock.Από τις ακροάσεις που έκανα μπορώ να πώ λοτι εδώ έχουμε να κάνουμε με  πολύ ενδιαφέρουσες συνθέσεις με αρκετά καλές ιδέες που αξίζει να ακούσετε!!!
facebook
bandcamp

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου