Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:Alice In Weedland - ElectricJesusΑπό την Βαρσοβία της Πολωνίας προέρχονται οι Alice In Weedland που απαρτίζονται από τους Smokie Mac,Joey...The Drugon,Baczko Bakkins και King of Desert Foam.
Πρόσφατα το συγκρότημα μας χαλάρωσε όμορφα με το πρώτο του ομώνυμο EP το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 22 λεπτών.
 Η μπάντα συνδυάζει εξαιρετικά την chill out μουσική με το stoner/doom μουσικό ιδίωμα και επιπροσθέτως η παρουσία του φλάουτου προσθέτει μια ξεχωριστή πινελιά στο μουσικό οικοδόμημα των Alice In Weedland!
 facebook
 bandcamp
 Η επόμενη μπάντα από την Ρωσία με το όνομα ElectricJesus μας προσφέρει κάτι πιο heavy,πιο punk και πιο βρώμικο σε σχέση με την προηγούμενη μπάντα.
Το συγκρότημα αποτελείται από τους Ruslan Frolov και Oleg Skorohodov οι οποίοι μουσικά είναι επηρεασμένοι από μπάντες όπως Melvins, Electric Wizard, Earth, Jucifer, Today Is The Day, Sunn O))), Monarch, Flipper, Acid Bath, Scratch Acid, Burning Witch, Dystopia και Panter.
Η μπάντα πριν λίγο καιρό μας πυροβόλησε με την πρώτη κυκλοφορία της η οποία περιλαμβάνει 7 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 43 λεπτών.Επίσης στο ενεργητικό τους έχουν κι ένα split με τους The Grayscales.Προσωπικά με κέρδισαν τα πιο heavy-sludge κομμάτια του άλμπουμ και πιο ειδικά οι 2 συνθέσεις με τη μεγαλύτερη διάρκεια( 04 - Mud of Generations  και 07 - All is allowed).
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου