Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:9oz of Nothing - El Yeti


Οι 9oz of Nothing μας έρχονται από την Αθήνα και σχηματίστηκαν αρχές του 2013 από τους Nikos Choulis - (Guitar/Vocals),Fotis Antoniou - (Drums) και Stathis Magklaras - (Bass).
Πρόσφατα  άκουσα το πρώτο τους κομμάτι ονόματι "Green God" που θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο άλμπουμ τους και πραγματικά ικανοποίησε τα heavy rock αισθήματά μου σε μεγάλο βαθμό.Οι επιρροές της μπάντας προέρχονται κυρίως  από τους Black Sabbath,Down,Kyuss,Clutch και Spiritual Beggars.Επομένως συγκρατήστε το όνομα αυτής της μπάντας γιατί σε λίγο καιρό λογικά θα μας ταρακουνήσει ευχάριστα.
facebook
bandcamp













Η Ισπανία  προσθέτει μια ακόμα καλή μπάντα στον Stoner Rock μουσικό χάρτη με το όνομα El Yeti.Η μπάντα γεννήθηκε το 2011 και απαρτίζεται από τους Edko Fuzz - gtrs n' vox,X-Wong - bass και Marc Rockenberg - drums n' vox.
Η μουσική του συγκροτήματος είναι επηρεασμένη κυρίως από μπάντες όπως τους Clutch,Corrosion Of Conformity,Fu Manchu,Black Sabbath και Alice In Chains.Τον Σεπτέμβριο του 2012 μας είχαν χαρίσει ένα ντέμο το οποίο περιλάμβανε 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 15 λεπτών γεμάτες με ενδιαφέροντα heavy riffs,μπόλικο fuzz και αρκετή μελωδία.
facebook
bandcamp
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου