Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:Deaf Proof - Nixa


Οι Deaf Proof είναι μια μπάντα που εδρεύει στο Φράιμπουργκ της Γερμανίας και απαρτίζεται από τους J. Fredo - Vox & Guitar,JP - Bass και Pedro - Drums
Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2006  και το 2008 ηχογράφησαν το πρώτο τους ντέμο.Οι Deaf Proof επιστρέφουν φέτος για να μας προσφέρουν ένα ακόμα ντέμο ονόματι "Beyond The Orange Door Demo" το οποίο περιλαμβάνει 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 45 λεπτών.
Προσωπικά το λάτρεψα το συγκεκριμένο ντέμο.Τα κομμάτια  είναι βουτηγμένα μέσα στο ψυχεδελικό fuzz ντυμένα με εκρηκτικά stoner riffs και διανθισμένα τόσο από desert ηχοχρώματα όσο και από την blues αλητεία.
Τσεκάρετε,εγκρίνει και ο yeoldstinkeye!
facebook
bandcamp

















Από το Μαιάμι μας έρχεται η δεύτερη μπάντα για σήμερα με το όνομα Nixa και αποτελείται από τους Anthony Mendolia-guitar,Mike Rodriguez-drums,Andrew Herrero-Bass και Valentin Mellstrom-vocals.
Πρόσφατα άκουσα από το συγκρότημα ένα ντέμο που περιέχει 2 δυναμικές συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 11 λεπτών που κατάφεραν από τις πρώτες ακροάσεις να με κερδίσουν.
Η μουσική των Nixa είναι επηρεασμένη από μπάντες όπως Sleep, Electric Wizard, YOB, Neurosis, Cult of Luna, The Melvin,Επομένως όπως καταλαβαίνετε ηχητικά η μπάντα κινείται σε Doom/Sludge μονοπάτια που πιστεύω ότι θα σας εντυπωσιάσουν.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου