Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Bands To Check Out:Inside Charmer - Myopic Empire


Οι Inside Charmer είναι μια μπάντα από την Ιαπώνια που δημιουργήθηκε για να μας ισωπεδώσει ηχητικά με τα βαριά doom riffs που παράγει.Το συγκρότημα απάρτιζεται από τους mossa-hiro (Ba/Vo),Yasuto (Gu),Hammer (Gu) και Rei (Dr).
Η μπάντα σχηματίστηκε το Μάρτιο του 2009 και την ίδια χρονιά μας χάρισε το πρώτο της ντέμο.Το 2012 οι Inside Charmer επέστρεψαν στην ενεργό δράση για να μας ταρακουνήσουν με το δεύτερο πολύ καλό ντέμο τους το οποίο περιέχει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 36 λεπτών.
Όλες οι συνθέσεις με ικανοποίησαν και ειδικότερα με εντυπωσίασαν τόσο το εναρκτήριο "Delusion" που με τα  doom αργά riffs με καθήλωσε όσο και το ψυχεδελικό ταξίδι που μου χάρισε το "Moonlight".Προτείνεται ανεπιφύλακτα στους φάνς των Black Sabbath,Cathedral,Spiritual Beggars και Electric Wizard.
facebook
blog
myspace














Από το Έσσεξ της Αγγλιας μας έρχονται οι Myopic Empire που δημιουργήθηκαν το 2012 και αποτελούνται από τους Dean Derron - Bellowing, Six-ton crushing, Four-pound gunning & digitalising
Tom - Six-ton crushing, Four-pound gunning & digitalising.
Τον Φεβρουάριο του 2013 το συγκρότημα μας πρόσφερε το πρώτο του ντέμο ονόματι "Myopeia" που περιλαμβάνει 4 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 17 λεπτών.
Εδώ ακούμε Doom μουσική με αρκετά heavy στοιχεία που πιστεύω θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του συγκεκριμένου ιδιώματος.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου