Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

Drunk Motherfuckers - ...And Alcohol For All


Με μεγάλη μου χαρά μία ακόμα ελληνική μπάντα έρχεται να προστεθεί στο Welcome To The Void και ταυτόχρονα να μας τσακίσει τα κόκκαλα με το αλήτικο Stoner Rock ήχο που πάραγει.
Καταρχάς η μπάντα δημιουργήθηκε από τον Father W που αρχικά είχε ονομάσει το σχήμα  “the Drunk Earth” και έπαιζε ένα αμάλγαμα από Crust / Punk / Sludge metal.Το 2009 η μπάντα μετονομάστηκε σε Drunk Motherfuckers που μουσικά κινιόταν σε Stoner/Sludge ήχους και την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε ένα EP με τίτλο "Drunk and Wasted".
Φέτος η πενταμελής παρέα που απαρτίζεται από τους Father W. (Vocals), Pedro G.E. (Drums), Soulis (Bass), Andrew (Rhythm and Lead Guitars) and Wee (Rhythm Guitars and Lead Guitars) κυκλοφορεί την πρώτη επίσημη κυκλοφορία της ονόματι "…and alcohol for All" η οποία περιέχει 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 48 λεπτών.
Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πολύ διασκεδαστικό άλμπουμ,με μεγάλες δόσεις τρέλας και αίσθηση του χιούμορ.Η μπάντα μας προσφέρει ανόθευτη stoner rock μουσική αποτελούμενη από αλήτικα φωνητικά,πορωτικές groovy στιγμές,πολύ νεύρο και μπόλικο αλκοόλ να κυλάει στις φλέβες της.
Όποιος γουστάρει αυτό το είδος της μουσικής θα καταευχαριστηθεί με το "…and alcohol for All"  αλλοιώς σε όποιον δεν του αρέσει  καλό θα ήταν να προφυλαχθει από τους μεθυσμένους Motherfuckers μιας και θα τον βρούν να του αλλάξουν την γνώμη όχι και τόσο φιλικά!!!

facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου