Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Bands To Check Out:Deuil - IRN


Στο Βέλγιο εδρεύουν οι Deuil που απαρτίζονται από τους  Nico (guitar) - Romain (drums) - Lio (bass guitar) - Renaud (vocals and samples).
Το συγκρότημα πρόσφατα μου έστειλε την πρώτη του προσπάθεια (Acceptance/Rebuild)η οποία περιλαμβάνει 2 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 30 λεπτών.
Τα μέλη της μπάντας προσπαθούν να συνδιάσουν πολλά είδη μουσικής και προσωπικά κατάφεραν να με καθηλώσουν με τον τρόπο που συνθέτουν.Μέσα σε 30 λεπτά το συγκρότημα πετυχαίνει να μας βυθίσει στο σκοτεινό μας εσωτερικό κόσμο με το εσωστρεφικό Drone/Doom ήχο που παράγει,παράλληλα με τα Sludge/Black μουσικά ξεσπάσματα μας τοποθετεί σε μια μάχη με τις ένοχες σκέψεις μας  και τέλος με τα Ambient/Shoegaze στοιχεία προσπαθεί να διεγείρει,υποσυνείδητα,την ευαίσθητη πλευρά του συναισθηματικού μας κόσμου!!!!
facebook
bandcamp
Link














Νέα Sludge/Doom μπάντα από το Τορόντο με το όνομα IRN έρχεται για να μας κάψει τα εγκεφαλικά κύτταρα.
Αρχές του τρέχοντος μήνα το συγκρότημα μας ισοπεδώσε με το ομώνυμο ντεμπούτο του το οποίο περιέχει 3 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 32 λεπτών.
Οι συνθέσεις της μπάντας είναι γεμάτες από αρρωστημένα sludge/doom riffs τα οποία είναι ντυμένα με brutal φωνητικά που βγάζουν απίστευτο μίσος.
Ο ήχος των IRN ακολουθεί τα μουσικά μονοπάτια των Grief και Noothgrush!!!
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου