Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Bands To Check Out:Dead Native - Cosmonauts Train Trip

Οι Dead Native είναι μια μπάντα από το Σικάγο που δημιουργήθηκε το 2012 και απαρτίζεται από τους Zach Fox, Pete Prezzano, Blake Jennings and Arthur Velez.
Η μπάντα πρόσφατα μας παρέδωσε την πρώτη της κυκλοφορία  ονόματι "Keep It Strange" η οποία αποτελείται από 8 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 40 λεπτών.
Όλες οι συνθέσεις βρίθουν από υπέροχες μελωδίες ντυμένες με space,blues,stoner και έντονα ψυχεδελικά ηχοχρώματα.Επίσης τα όμορφα φωνητικά προσθέτουν το δικό τους στίγμα στον μελωδικό όσο και ταξιδιάρικο ήχο της μπάντας!!
facebook
bandcampΕυεργετική ψυχεδέλεια μας προσφέρουν οι Cosmonauts Train Trip που μας έρχονται από το Ρόστοκ της Γερμανίας και αποτελούνται από τους Heiner Asmus, Henri Seel και Jonathan Schmidt.
Είχα την χαρά να ακούσω το ντεμπούτο  άλμπουμ της μπάντας με τίτλο "dust & a sunbeam" το οποίο περιέχει 5 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 34 λεπτών.
Το συγκρότημα μας παρασύρει σε ένα ταξίδι που αποσκοπεί να μας υπνωτίσει και να μας ναρκώσει μέσα από τις ψυχεδελικές του μελωδίες!!
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου