Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Bands To Check Out:Demon Eye - The Oath


Από το Ράλεϊ της Βόρειας Καρολίνας μας έρχονται οι Demon Eye που πήραν το ονομά τους από ένα από τα  πιο σκοτεινά κομμάτια των Deep Purple και απαρτίζονται από τους Bill Eagen, Paul Walz, Larry Burlison, Erik Sugg.
Πρόσφατα το συγκρότημα μας χάρισε το πρώτο του EP το οποίο αποτελείται από 6 συνθέσεις συνολικής διάρκειας περίπου 25 λεπτών.
Η λατρεία τους σε Black Sabbath και Pentagram  αποτυπώνεται στη μουσική των Demon Eye με αποτέλεσμα να μας προσφέρουν αξιόλογες σκοτεινές Doom συνθέσεις που κινούνται σε heavy groove ρυθμούς και αποτελούνται από αρκετά 70'ς hard rock στοιχεία.
facebook
bandcamp














Η δεύτερη μπάντα για σήμερα γεννήθηκε το 2012 στο Βερολίνο της Γερμανίας με το όνομα The Oath και αποτελείται από τους ,Johanna Sadonis - Vocals,Linnéa Olsson - Guitar,Simon Bouteloup - Bass και Vincent Wager - Drums.
Η μπάντα σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το ντεμπούτο 7" single στην Ευρώπη στις 7 Ιουνίου μέσω της High Roller Records και στην Αμερική στις 2 Ιουλίου μέσω της Electric Assault Records.
Δύο κομμάτια θα περιέχει το single και η μουσική τους  θα ακολουθεί τα 70'ς  hard rock μονοπάτια εμπλουτισμένα από  doom/heavy στοιχεία της ίδιας δεκαετίας και ντυμένα με υπέροχα γυναικεία φωνητικά.
facebook
bandcamp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου